Vacature Eventmanager

 • In ons supergezellige (en overwegend jonge) team zetten we ons elke dag weer in om samen onze gasten te verrassen met gastvrijheid. Het maken van een geweldige beleving vraagt om een nog belangrijk ingrediënt, namelijk ons vakmanschap!

   

  Om ons team te versterken zijn we dan ook op zoek naar:

   

  Event- en dagmanager (full/parttime) 

   

  Het creëren van beleving is je op het lijf geschreven, ook op de drukste momenten. Gastvrijheid en kwaliteit staan voorop! In deze rol combineer je het regelen en uitvoeren van evenementen met dagelijkse werkzaamheden in het restaurant.

   

  Niet alleen de pannenkoeken zijn verrassend goed, maar ook voor feesten en partijen is De Heikamp de ultieme plek. Je trekt in deze functie de kar om avondfeesten en partijen tot een groot succes te maken. Zowel voorafgaand aan als tijdens het evenement ben je het aanspreekpunt voor onze gasten.

  Zelfstandigheid en oplossingsgericht denken zijn dan ook je sterke punten. Door de afwisselende en uitdagende werkzaamheden zijn enthousiasme en gedrevenheid een must, en is het hebben van horeca-ervaring een pré.


  Als Dagmanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de bediening, waarbij je zelf de dag opent en afsluit. Tijdens de dag help je mee in de bediening en ben je hèt aanspreekpunt voor gasten en collega’s.   

   

  We betalen je natuurlijk een passend salaris en bieden je de lekkerste personeelsmaaltijd van de Achterhoek. We vinden het belangrijk dat je een goede balans houdt tussen werk en privé, en met elkaar stemmen we de uren en werkzaamheden zo af dat het perfect past!

   

  Ben je geïnteresseerd, en wil je graag weten hoe je deel wordt van ons jonge, professionele, en natuurlijk gezellige team? 
  Stuur ons een Whatsapp-berichtje (via 0573-452090) of mail naar vacature@heikamp.nl !