Vacature Dagmanager

 • Kwaliteit en pure ingrediënten, waaronder eigen graan, zijn de basis voor onze prijswinnende pannenkoeken. Het maken van een geweldige beleving vraagt om een nog belangrijker ingrediënt, namelijk ons vakmanschap!

   

  Om ons team te versterken zijn we dan ook op zoek naar:

   

  Dagmanager Bediening (m/v) 

   

  In ons (overwegend jonge) team zetten we ons elke dag weer in om samen onze gasten te verrassen met gastvrijheid. Het creëren van beleving is je dan ook op het lijf geschreven, ook op de drukste momenten. Gastvrijheid en kwaliteit staan voorop!

   

  Niet alleen de pannenkoeken zijn verrassend goed, maar ook voor feesten en partijen is De Heikamp de ultieme plek. Je helpt dan ook met regelmaat mee om avondfeesten en partijen tot een groot succes te maken. 

  Als Dagmanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de bediening, waarbij je zelf de dag opent en afsluit. Tijdens de dag help je mee in de bediening en ben je hèt aanspreekpunt voor gasten en collega’s.  Zelfstandigheid en oplossingsgericht denken zijn dan ook je sterke punten. Door de afwisselende en uitdagende werkzaamheden zijn enthousiasme en gedrevenheid een must, en is het hebben van horeca-ervaring een pré.

   

  We betalen je natuurlijk een passend salaris en bieden je de lekkerste personeelsmaaltijd van de Achterhoek.

   

  Ben je geïnteresseerd, en wil je graag weten hoe je deel wordt van ons jonge, professionele, en natuurlijk gezellige team? 
  Stuur ons een Whatsapp-berichtje (via 0573-452090) of mail naar vacature@heikamp.nl !