Diner Luxe

Heikamp's Lavetbrood met roomboter, kruidenboter en pesto op tafel

 

Uitserveren van 3 kleine gerechtjes (vooraf keuze hieruit maken voor het gehele gezelschap)

  • Salade van polderaardappel en jonge ui, gerookte forel en crème van waterkers
  • Cannelloni van gemarineerde zalm, gevuld met garnalensalade van avocadocrème
  • Tartaar van dadels en walnoot, met geitenkaas en salade van granny smith
  • Runder carpaccio met pesto, rucola en pijnboompitjes
  • Cappuccino van ossenstraart, afgetopt met Madeira room
  • Doesburgse mosterdsoep

Aansluitend keuze uit (vooraf 2 keuzes hieruit maken voor het gehele gezelschap)

Vis keuze:

  • Op de huid gebakken zeebaarsfile met bearnaisesaus
  • Op de huid gebakken doradefilet met peterselie/kappertjes saus
  • Op de huid gebakken Noorse zalmfilet met witte wijn saus
  • Geserveerd met aardappelpuree en groenten van het seizoen

Vlees keuze:

  • Runder ribeye omringd met een jus van rode ui en balsamico
  • Kalfsribstuk langzaam gegaard met een saus van kalfsjus met rozemarijn
  • Biefstuk met tuinkruiden jus
  • Geserveerd met aardappelpuree en groenten van het seizoen

Vegetarisch

  • Tarte tartin gevuld met spinazie, pijnboompitten, fetakaas met een salsa van tomaat

 

  • Ter afsluiting een assortiment van diverse zoetige dessertjes