Walking dinner Winter

Van november tot en met maart


Heikamp’s Lavetbrood met roomboter, kruidenboter en pesto op tafel

 

Uitserveren van 3 kleine gerechtjes (vooraf keuze hierin maken voor het gehele gezelschap)

  • Amuseglaasje gevuld met huisgemaakte soep
  • Gerookte zalm met kappertjesmayonaise
  • Bonbon van roompaté met preiselberen
  • Serranoham met meloen
  • Carpaccio van ossenhaas, pesto, rucola en pijnboompitjes


Aansluitend een buffet met:

  • Op grootmoeders wijze gegaard rundvlees met spekjes en ui
  • Kipsaté in pindasaus met kroepoek en atjar
  • Varkenshaas met champignonsaus
  • Verse boerenfriet met mayonaise
  • Achterhoekse vleessalade
  • Gemengde salade, tomaten salade, komkommer salade en seizoen salade


Ter afsluiting een oubliehoorntje gevuld met boerensoftijs