Kookworkshop

  • Kookworkshop Outdoor cooking

    De meest populaire workshop van onze gasten, naar de uitleg van onze chef, gaan de schorten om en gaat u in samengestelde groepen van start. Een outdoor cooking sessie omvat het bereiden van een drie gangen menu. Deze variëren met de seizoenen. Verschillende kookgroepen maken hun eigen menu met de dagverse seizoens producten. Het zijn maakbare recepten die u thuis nog eens dunnetjes over kunt doen.  

     

    Voorbeelden van seizoen ingrediënten welke u kunt verwachten in de verschillende jaargetijden:

    1. Voorjaar, smaken van net ontluikende groente (asperges) , kruiden en diverse soorten vlees. denk aan lam, kuiken en kalf of een door u uitgekozen thema (zie bovenstaande thema's)
    2. Zomer, alles wat maar met fruit te maken heeft, maken van jams, chutney, compote, vis, schaal en schelpdieren,
    3. Herfst, wild, paddenstoelen, soepen (pompoen, knolselderij, koolraap)
    4. Winter, stamppotten, bijzondere maaltijdsoepen.