Fiets en wandelroutes

Fiets en wandelroutes

Het afwisselende Gelderse landschap leent zich uitstekend voor een mooie verkenningstocht op de fiets. De Heikamp is het vertrek- en rustpunt van verschillende fietsroutes. Hier drinkt u een kop koffie om op gang te komen, blaast u even uit bij een stuk gebak of geniet u na afloop van een lekkere pannenkoek. Wij beschikken over een oplaadpunt voor uw elektrische fiets. 

 

Op zoek naar een geschikte fiets? Huur makkelijk en voordelig een Urbee Deelfiets bij De Heikamp! 

 

Wandelroutes

Het fraaie landschap rondom De Heikamp heeft veel te bieden. Zeker als u van wandelen houdt! Zo kunt u een prachtige wandeling maken door het landgoed Ruurlo, met zijn eeuwenoude lanen, bomen en schitterende boerderijen. In het voorjaar kunt u hier genieten van bloemrijke graslanden, ‘s zomers kijkt u prachtig uit over schitterende graanvelden en in het najaar kleurt het bos in vele kleuren. Zo biedt elk seizoen weer nieuwe verrassingen.


Een mooi beeld van de omgeving krijgt u met de Laarzenpad wandelroute. Deze wandeling van ongeveer 6 kilometer lang start bij De Heikamp en voert langs schitterende vennen en moerassen. Zelfs een geboren en getogen Ruurloër ontdekt op dit pad nog verrassend mooie plekjes. Laarzen zijn aanbevolen!


CONTACT