Bedrijfsuitje

Gezellig bedrijfsuitje? De Heikamp natuurlijk!

Wanneer u als collega’s dagelijks met elkaar optrekt, vindt u het ook wel eens leuk om elkaar in een heel andere setting te zien. Gezellig over andere zaken praten tijdens een borrel of diner bijvoorbeeld. Of tijdens een originele activiteit waarbij u elkaar op een heel andere manier leert kennen. Bij De Heikamp is alles mogelijk!

Groepsuitje: gezellig samen actief!

Wilt u uw dagelijkse collega’s op een heel andere manier leren kennen? Of bent u op zoek naar een originele activiteit voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Boek dan een groepsuitje bij De Heikamp. Van actieve highlandgames tot een relaxed tochtje op de Solex. Bij De Heikamp heeft u keuze genoeg. Laat u verrassen!
Onbezorgd genieten van rust en ruimte. De dag plukken met een lekkere pannenkoek. Een feest maken van een familie- of vrijgezellendag. Of dromen van de mooiste dag… Spelen in de natuur, of kiezen voor een spannend klimavontuur. Het begint allemaal bij De Heikamp

Smakelijk zaken doen
Wilt u een zakelijke afspraak combineren met een lekkere lunch? Reserveer dan een tafel bij De Heikamp. Of u nu met ’n tweeën of twaalven komt, wij zorgen voor een perfecte catering op maat. Terwijl u in alle rust belangrijke zaken bespreekt, voorzien wij u van verse soep, een knapperig broodje of een zeer uitgebreide lunch. Aan u de keus! Heeft u haast? Laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor dat de door u gewenste maaltijd snel op tafel staat. Zodat u uw aandacht volledig kunt richten op uw business.

Meer weten over onze zakelijke lunch? Neem gerust contact met ons op

OFFERTE