DAF-Tours

Met DAFtours een dagje uit

Snuif de geur op van vroeger! De auto's van DAF Tours brengen je in een mum van tijd terug naar de jaren zestig. Een dagje uit in deze prachtige regio begint met een passend vervoersmiddel!

 

Huur een nostalgische 'truttenschudder' van DAF Tours en je dag kan niet meer stuk. Of je nou met collega's komt, met vrienden of familie: Stap met z'n allen in een gezellige DAF en trek eropuit. De Achterhoek ligt met al haar natuurschoon te wachten om verkend te worden.

Waan je deze dag in de jaren zestig. Lachen & veel plezier gegarandeerd!

 

Onderweg genieten

Zal het komen omdat we een meest moderne auto’s gewend zijn? Het geluid, de toeter, de pook voor of achteruit en dat is het in de DAF. Hoezo stoel verzetten naar de meest makkelijke stand? Radio, bluetooth, navigatie of hoofdsteunen? Nee hoor, gewoon terug naar vroeger, terug naar onbezorgd genieten! 

 

Natuurlijk kun je ook genieten van de lekkernijen in de Achterboek. Van de molens, de kastelen of ‘gewoon’ van de natuur. Je kunt jullie dag of halve dag zo invullen als jullie willen. En geen zorg om te verdwalen, de navigatie is vervangen door een uitgebreide route op papier. Je eindigt natuurlijk bij De Heikamp voor een heerlijke pannenkoek van eigen graan! 


CONTACT