Activiteiten

Boogschieten

Erop uit! Met je vrienden, je collega’s, je businessclub, je wandelmaatjes, met wie dan ook. Even met z’n allen mikken op wat gezelligheid en hilariteit. Aanleggen, concentreren en… los! Bij De Heikamp is het altijd raak.

 

1 baan, tot 15 personen, € 110,00, elke baan meer € 70,00

€ 0.00,-
Bubbelbal

Bij BubbelBal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen BubbelBal. 

€ 0.00,-
Solex rijden

Stap uit de dagelijkse drukte – en op de Solex! Samen met vrienden, collega’s of familieleden rij je langs de mooiste plekjes van Ruurlo. Rustig ronkend genieten van al het moois dat dit deel van de Achterhoek te bieden heeft. Zoals prachtige kastelen, romantische lanen en verlaten paden.

 

Prijs vanaf € 36,50 p.p. voor 2,5 uur, exclusief vervoerskosten.

€ 0.00,-
Boerenspelen

Greepwerpen, de kruiwagenrace, vierpersoonszaklopen, koemelken en hoefijzergooien. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de oergezellige Boerenspelen bij De Heikamp. Tja, als u in een boerenomgeving terecht komt, moet u zich meteen maar wat van deze praktische vaardigheden eigen maken!

Daarna lekker eten en drinken bij De Heikamp!

€ 0.00,-
Highland Games

Niet in Schotland, maar lekker dichtbij: in het weiland van De Heikamp. Hier strijdt u, uitgerust in een heuse kilt en baret, in twee of meer teams tegen elkaar. Uiteraard ontbreken de melodieuze doedelzakklanken niet.

De uitdagingen? Onder meer boogschieten, strobaal werpen en paalwerpen. Behendigheid, creativiteit en uiteraard teamwordk is benodigd. Hilariteit verzekerd!

Vanaf 20 personen, basistarief € 475.00, exlke extra persoon € 20.00.

Eenmalige vervoers- en opbouwkosten € 150.00

 

€ 0.00,-