Graan Cru Primeur overhandigd aan Kim Lammers
De Heikamp in Ruurlo Overhandigd de “Graan Cru Primeur” aan Kim Lammers
RUURLO, Tijdens de feestelijke uitreiking van de Ondernemersprijs Achterhoek, heeft restaurant De Heikamp...
lees verder »
13 december 2023 Midwinterhoornwandeling
Weer de paden op en de lanen in tijdens de 24 editie van de Reurlse Midwinterhoornwandeling!
Op 3 december 2023 gaat hèt bijzondere wandelevenement in Ruurlo weer van start....
lees verder »
23 november 2023 De Heikamp wint de Ondernemersprijs Achterhoek
De Heikamp wint de Ondernemersprijs Achterhoek 2023
De Heikamp is de trotse winnaar van de Ondernemersprijs Achterhoek 2023. Deze prestigieuze onderscheiding erkent en eert de onderneming...
lees verder »
1 november 2023 Liefdadig-Heitjes voor Kanjers voor Kanjers!
Grensverleggend naar de top!
10 jaar geleden ontstond de samenwerking tussen Kanjers voor Kanjers, Klimbos Nederland en De Heikamp om een onvergetelijk dagje uit te creëren voor...
lees verder »
21 juni 2023 Serendipity Award met verrassende Storytelling
Studenten helpen De Heikamp en winnen Serendipity Award.
Het verhaal van boer tot bord vertellen op een creatieve manier, dat is de uitdaging die een groep van zeven studenten zijn...
lees verder »
16 februari 2023 NK Lekkerste Pannenkoek
Wederom hoogste podium in het kampioenschap NK Lekkerste Pannenkoek!
Vanille Flamboyé is de naam van de pannenkoek waarmee onze jonge chef-kok Simon Kamperman de jury op de...
lees verder »
13 januari 2023 Graan Cru Primeur 2022: “We hebben goud in handen”
Graan Cru Primeur 2022: “We hebben goud in handen”
Donderdag 6 oktober is de eerste maling van de nieuwe oogst, de Graan Cru Primeur, van restaurant De Heikamp in Ruurlo namens...
lees verder »
6 oktober 2022 De bloemetjes en de bijtjes
Het is weer tijd voor de bloemetjes en de bijtjes!
Met alle zonnestralen krijgt iedereen het weer flink op de heupen. Zo ook alle insecten en vogels in het land. Op de boerderij doen we er...
lees verder »
22 mei 2022 Graan Cru Primeur
Beste tarwejaar sinds tijden: ‘De kwaliteit is subliem’
Tweede Kamerlid Caroline van der Plas (BBB) neemt op woensdag 22 september de eerste maling van Nederlandse tarwe in...
lees verder »
19 september 2021 Vacatures
Kwaliteit en pure ingrediënten, waaronder eigen graan, zijn de basis voor onze prijswinnende pannenkoeken. Het maken van een geweldige beleving vraagt om een nog belangrijker ingrediënt,...
lees verder »
4 juni 2021 Vacature Oproepmedewerkers Bediening
Om ons team in weekenden en vakanties te versterken zijn we dan ook op zoek naar:
Oproepmedewerkers Bediening (m/v)
Scholier of student en op zoek naar een leuke bijbaan?...
lees verder »
16 maart 2021 Horeca in Beweging
Lopend van Ruurlo naar Den Haag:
Horeca in Beweging
Een voettocht van Ruurlo naar Den Haag om op een positieve manier aandacht te vragen voor de horeca en om onderweg met kenners uit de...
lees verder »
17 oktober 2020