Vacature Pannenkoekenbakker
Vacature Pannenkoekenbakker
Bij De Heikamp zijn we op zoek naar een parttime pannenkoekenbakker die met passie en toewijding wil bijdragen aan onze unieke ervaring. Bij ons draait alles om...
lees verder »
6 september 2023 
Liefdadig-Heitjes voor Kanjers voor Kanjers!
Grensverleggend naar de top!
10 jaar geleden ontstond de samenwerking tussen Kanjers voor Kanjers, Klimbos Nederland en De Heikamp om een onvergetelijk dagje uit te creëren voor...
lees verder »
21 juni 2023 
Serendipity Award met verrassende Storytelling
Studenten helpen De Heikamp en winnen Serendipity Award.
Het verhaal van boer tot bord vertellen op een creatieve manier, dat is de uitdaging die een groep van zeven studenten zijn...
lees verder »
16 februari 2023 Vacature Zelfstandig Werkend kok
Unieke kans voor zelfstandig ervaren kok zoeken naar een fijne werk-privé balans!
De Heikamp blijft verrassen!
Unieke kans voor een zelfstandig werkende kok met een brok...
lees verder »
13 februari 2023 Vacature aanstormend beginnend kok
Jouw potentie verder ontwikkelen als jong aanstormend horecatalent bij regionaal toonaangevend horecabedrijf!
Wil jij jouw horecatalent ontwikkelen bij een regionaal toonaangevend...
lees verder »
13 februari 2023 
NK Lekkerste Pannenkoek
Wederom hoogste podium in het kampioenschap NK Lekkerste Pannenkoek!
Vanille Flamboyé is de naam van de pannenkoek waarmee onze jonge chef-kok Simon Kamperman de jury op de...
lees verder »
13 januari 2023 
Graan Cru Primeur 2022: “We hebben goud in handen”
Graan Cru Primeur 2022: “We hebben goud in handen”
Donderdag 6 oktober is de eerste maling van de nieuwe oogst, de Graan Cru Primeur, van restaurant De Heikamp in Ruurlo namens...
lees verder »
6 oktober 2022 
De bloemetjes en de bijtjes
Het is weer tijd voor de bloemetjes en de bijtjes!
Met alle zonnestralen krijgt iedereen het weer flink op de heupen. Zo ook alle insecten en vogels in het land. Op de boerderij doen we er...
lees verder »
22 mei 2022 
Graan Cru Primeur
Beste tarwejaar sinds tijden: ‘De kwaliteit is subliem’
Tweede Kamerlid Caroline van der Plas (BBB) neemt op woensdag 22 september de eerste maling van Nederlandse tarwe in...
lees verder »
19 september 2021 
Vacatures
Kwaliteit en pure ingrediënten, waaronder eigen graan, zijn de basis voor onze prijswinnende pannenkoeken. Het maken van een geweldige beleving vraagt om een nog belangrijker ingrediënt,...
lees verder »
4 juni 2021 Vacature Eventmanager
In ons supergezellige (en overwegend jonge) team zetten we ons elke dag weer in om samen onze gasten te verrassen met gastvrijheid. Het maken van een geweldige beleving vraagt om een nog...
lees verder »
4 juni 2021 
Vacature Oproepmedewerkers Keuken en Bediening
Om ons team in weekenden en vakanties te versterken zijn we dan ook op zoek naar:
Oproepmedewerkers Keuken en Bediening (m/v)
Scholier of student en op zoek naar een...
lees verder »
16 maart 2021