Over Klimbos Achterhoek

 • Een dagje uit bij Klimbos Achterhoek is een hele belevenis. In het grote, prachtig groene bos klim je tot maar liefst 20 meter hoogte! Hier vind je 9 verschillende klimavonturen en circa 120 verschillende overgangen dwars door het bos. Klim de 3 (junior) oranje routes, of ga voor extreme uitdaging in de NIEUWE zwarte route! Het klimmen duurt zo’n 3 uur en na afloop kun je lekker nagenieten onder het genot van een drankje, ijsje of iets anders lekkers.

   

  Junior Klimbos
  Voor de kleinere bezoekers vanaf 6 jaar en met een minimale lengte van 1.20m is er het Juniorbos. Dit stuk bos bestaat uit 3 routes en meer dan 25 overspanningen. Ouders hoeven niet mee (mag wel met een junior ticket!), je klimt namelijk zelfstandig door het continu zekersysteem. Uiteraard is het mogelijk om vanaf de grond aan te moedigen.

   

  Het reguliere bos
  Durf je hoger en heb je de minimale lengte van 1.40m? Met het reguliere klimticket mag je alle 9 routes klimmen. Elke route verschilt in hoogte en niveau. Kies zelf hoe hoog je wil gaan! Let wel op: bij kinderen onder de 12 jaar moet bij de routes rood, zwart en grijs een volwassene mee klimmen. 

   

  Kinderfeestjes
  Vier je feestje in het Klimbos Achterhoek in Ruurlo! Ga op avontuur met je vriendjes en vriendinnetjes en bleef de dag van je leven. Een klimfeestje is inclusief onbeperkt ranja, een klimdiploma en een cadeautje voor de jarige. Bereid je klimfeestje eenvoudig uit met frietjes of heerlijke pannenkoeken!

   

  Veiligheid boven alles!
  Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Alle procedures zijn TÜV-gecertificeerd. In een uitgebreide, verplichte instructie leer je veilig te klimmen. Met het continue zeker systeem kan je dit zelfstandig doen. Goed getrainde medewerkers houden toezicht in het bos, handhaven de regels over veiligheid en bieden je hulp waar nodig.

   

  Openingstijden
  Bekijk de actuele openingstijden op www.klimbos.nl/openingstijden

   

  Prijs

  Junior ticket (minimale lengte 1.20m, vanaf 6 jaar): € 18,50

  Regulier ticket (minimale lengte 1.40m): € 24,50


  Boek je tickets via de website op www.klimbos.nl of kom langs bij ons locket.

   

  CONTACT