Dutch Cuisine

  • De Heikamp mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen. Dit betekent dat wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan om de Nederlandse keuken en eetcultuur te promoten.

     

    Een mooi streven! Want de Nederlandse eetcultuur verdient wat ons betreft een herwaardering. Deze rijke keuken, die zich van oudsher kenmerkt door zijn gezonde, creatieve en duurzame gerechten past natuurlijk helemaal bij De Heikamp.

     

    U vindt daarom op onze menukaart altijd minimaal één gerecht dat helemaal voldoet aan de principes van Dutch Cuisine. Een (h)eerlijk gerecht dat vooral bestaat uit lokale seizoensgroenten. Natuurlijk maken we gebruik van de tarwe die we verbouwen op onze eigen grond, pal naast De Heikamp.

     

    Ook wordt er hierbij gekookt zonder enige kunstmatige toevoeging, met zo min mogelijk dierlijke producten en volgens de beginselen van ‘kop tot staart’ en ‘no waste’.

    Goed dus voor mens, dier en milieu. En vooral heel erg smakelijk!