Aanleg Liefdespad van start

Na vele brainstormsessies, overleg en een intensieve samenwerking met vele partners is het zo ver: de aanleg van Het Liefdespad is begonnen! 

 

In de komende weken wordt er gewerkt om oude paden opnieuw begaanbaar te maken en te voorzien van routepaaltjes.

Op een later moment zullen onderweg iconische ''loveseats'' verrijzen om het pad steeds meer gestalte te geven.

 

Volg jij Het Liefdespad al op Facebook en Instagram?

 

In Ruurlo wordt Het Liefdespad ontwikkeld. Deze prachtige route door de natuur loopt langs allerlei belevenissen, zoals het Doolhof, de Baakse Beek, Museum More, Klimbos Achterhoek en De Heikamp. Op gepaste plaatsen langs het pad staan loveseats, kunstzinnige banken die uiting geven aan de liefde voor de plek of een thema. Denk daarbij aan liefde voor elkaar, voor het water, voor de natuur, voor kunst of voor eten.

 

Het Liefdespad kan door iedereen worden bewandeld: singles, stellen, gezinnen en groepen. Voor een spannende blind date kunnen singles bijvoorbeeld op station Ruurlo afspreken en vanaf daar het Liefdespad op gaan. Tijdens de wandelroute komt de bijbehorende app met prikkelende vragen om een gesprek op gang te brengen. Zo leer je elkaar echt kennen. Als stel kun je zo ook een ''APK-rondje'' maken. Het pad is ook een leuke belevenis voor het hele gezin: kinderen kunnen onderweg aan hun ouders vragen hoe de liefde tussen hen is ontstaan.

 

Het Liefdespad is 5 kilometer lang en zal te starten zijn vanaf De Heikamp, De Doolhof, Museum More en station Ruurlo.

De opbloeiende liefde voor deze route ontdekt u op de website van Het Liefdespad