De Heikamp Verrast met (speciaal)bier!

De Heikamp is ‘official partner’ van Bierista® Bieropleidingen. In deze samenwerking worden medewerkers zowel online als in de praktijk opgeleid en getraind op het gebied van bier.

 

Bierista is er niet alleen voor professionals in de horeca. Ook voor particulieren heeft Bierista verschillende mogelijkheden. Elke enthousiaste bierdrinker kan dankzij de verschillende cursussen meer uit zijn glas bier halen.

 

Bierista Bieropleidingen biedt met de online cursus ‘Bier proeven kun je leren’ een leuk en laagdrempelig vat met bierkennis voor de ontdekkende speciaalbierdrinker. Een stapje verder is de officiële Bierista Bieropleiding. Bij deze e-learning krijg je een bierbox met 12 bieren en na het succesvol afleggen van het examen een officieel diploma, waarmee je erkend Bierista bent.

 

Voor professionals is er de Bierista Bieropleiding Horeca. Deze opleiding omvat naast een online deel een praktijkdag. De ervaren horecatrainers van Bierista brengen de cursisten de fijne kneepjes van het vakgebied van bier bij. Door de praktische insteek leidt dit direct tot verhoging van de bieromzet.

 

De speciale bierkaart van De Heikamp is mede ontwikkeld door Bierista. Bierista verzorgt regelmatig kennis- en proefsessies voor de medewerkers van De Heikamp, zodat de gast altijd kan genieten van het perfecte getapte of ingeschonken glas bier.

 

Meer informatie op bierista.nl.