NK Lekkerste Pannenkoek

Wederom hoogste podium in het kampioenschap NK Lekkerste Pannenkoek! 

 

Vanille Flamboyé is de naam van de pannenkoek waarmee onze jonge chef-kok Simon Kamperman de jury op de Horecava heeft verrast. Een culinair kunstwerk met harmoniërende smaken, gebakken met ons eigen graan, zorgde voor een derde plaats tijdens de verkiezing van De Lekkerste Pannenkoek van Nederland.

 

We vieren dit jaar ons 50-jarig jubileum van De Heikamp. We hebben allerlei festiviteiten op het programma staan en dan beginnen we het jaar met deze prestigieuze prijs!

 

De gelauwerde pannenkoek Vanille Flamboyé heeft een basis van carrot cake. Deze basis hebben we zoetigheid meegegeven met sinaasappel zest. Mascarpone en parels van karamel maken deze pannenkoek tot een waar smaakfestijn.

Maandenlang heeft ons team aan de perfecte pannenkoek gewerkt. Proberen, proeven, verfijnen, opnieuw proberen. De smaaksensatie maar ook de presentatie moet een samenhangend geheel zijn en met de huidige concurrentie lag de lat echt hoog.

Deze derde plaats smaakt naar meer. Samen met het team blijven we ontwikkelen en wellicht op naar volgend jaar!

 

Wij verbouwen als enige pannenkoekenrestaurant in Nederland onze eigen tarwe.

Wij staan voor duurzaamheid en daar hoort de korte keten bij. De kortste weg van boer naar bord. De pannenkoek Vanille Flamboyé is ook het verhaal van de Achterhoek. Terwijl het lijkt alsof de hele wereld in brand staat, leven wij hier in de Achterhoek in harmonie. De verschillende smaken, die in je mond samensmelten tot een unieke belevenis, staan symbool voor de harmonie en samenhorigheid in de Achterhoek.

 

Wie nieuwsgierig is naar deze bijzondere pannenkoek, is van harte welkom in ons restaurant! De Vanille Flamboyé is binnenkort exclusief te reserveren voor extra feestelijke momenten.