De Heikamp wint de Ondernemersprijs Achterhoek

De Heikamp wint de Ondernemersprijs Achterhoek 2023

 

De Heikamp is de trotse winnaar van de Ondernemersprijs Achterhoek 2023. Deze prestigieuze onderscheiding erkent en eert de onderneming die zich onderscheidt door voortdurende innovatie vanuit een beleving. Een toonaangevende no-nonsens Achterhoekse onderneming. De Heikamp versterkt diverse ketens vanuit de veelzijdigheid op de drie gebieden: horeca, recreatie en agrarisch. Deelt hiermee de kennis, leidt op en creëert hierdoor een aantrekkingskracht tot ver buiten de Achterhoek.

 

Deze prijs is een prachtige erkenning voor ons toegewijde team en een bevestiging van onze voortdurende inspanningen om onze gasten te blijven verrassen. We zijn buitengewoon trots en dankbaar voor deze fantastische onderscheiding, terwijl het tevens als motivatie en inspiratie dient om onze innovatieve aanpak voort te zetten.

 

De Heikamp heeft de afgelopen 50 jaar een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd en is bekend om zijn prijswinnende pannenkoeken. De Heikamp is meer dan alleen een restaurant; het is een veelzijdige locatie met activiteiten voor zowel jong als oud met onder andere Klimbos Achterhoek, het Kabouterpad en het Liefdespad. Daarnaast verbouwen ze als enige restaurant in Nederland op hun eigen boerderij tarwe en andere gewassen voor eigen gebruik. Het bedrijf heeft een grote maatschappelijke impact door alle ontwikkelde belevingen en de verbindingen met regionale scholen en de politiek. Daarnaast blijven zij zich ontwikkelen door het creëren van groeikansen.

 

De overige twee finalisten voor dit jaar waren Hippe Kippe en Brekr. Alle drie bedrijven onderscheiden zich in hun klantgerichtheid, inzet voor groei en duurzaamheid, en hun bijdrage aan de economische bloei van de Achterhoek.