Serendipity Award met verrassende Storytelling

Studenten helpen De Heikamp en winnen Serendipity Award.

 

Het verhaal van boer tot bord vertellen op een creatieve manier, dat is de uitdaging die een groep van zeven studenten zijn aangegaan. In opdracht van De Heikamp in samenwerking met Smaakacademie Achterhoek. En wat een succes!

 

Op dinsdag 31 januari sleepten de studenten de Serendipity Award binnen met hun eindproduct: een infographic die het volledige boer tot bord verhaal van De Heikamp vertelt. Binnenkort is deze infographic te bewonderen in ons restaurant. Hier alvast een sneakpeak…

 

Deze infographic is tot stand gekomen nadat de studenten bij ons de strooptocht hebben gelopen en met eigen ogen hebben gezien waar ons graan van eigen bodem groeit. Sinds september 2022 zijn zeven studenten van Hogeschool Saxion bezig geweest met een interessant en noodzakelijk project; hoe wordt het duurzame voedselverhaal van De Heikamp overgebracht naar de gasten, zodat dit waarde toevoegt aan hun ervaring? En het uiteindelijke eindproduct heeft ervoor gezorgd dat de studenten de zogeheten Serendipity Award binnen hebben gehaald.

 

Na maanden research, brainstormsessies en presentaties zijn de studenten trots op het resultaat! Zij hebben een product opgeleverd dat direct inzetbaar is in het restaurant. Hoe gaaf! En wij zijn er maar al te blij mee! Nu is het in één oogopslag duidelijk wie wij zijn, wat wij doen en met wie wij samenwerken. Het hele verhaal van Boer naar Bord! En daar zij wij trots op!

 

Benieuwd naar de infographic? Houd onze socials in de gaten voor updates!