DHKMP TRWZK

DHKMP TRWZK
VOEL DE KRACHT VAN TARWE!
 
Geniet van de lekkere warmte van onze DHKMP TRWZK met een heilzame werking voor lichaam en geest! Een tarwepittenzak gemaakt van 100% katoen, gevuld met de tarwe van onze boerderij. Zo van de boer in je bed!
 
Gebruik de tarwepittenzak om op te warmen bij spierpijn, vermoeide nek/rug, koude handen/voeten of buikpijn. Warm de pittenzak op in de magnetron, waardoor je snel een lekker warm kussen hebt. Door de zachte inhoud vormt het zich makkelijk naar het lichaam en houdt het de warmte lang vast. 
 
De zak kan ook gebruikt worden als koud kompres bij bijvoorbeeld migraine, ontstekingen, kneuzingen of overbelaste spieren. Leg de zak hiervoor minimaal 1,5 uur in de vriezer.
 
Doordat tarwepitten wat kleiner zijn dan de standaard kersenpitten, is een tarwezak iets zwaarder. Hierdoor blijft de zak beter liggen als je hem bijvoorbeeld op je schouders wilt leggen. Tarwekorrels zijn erg goed in staat om warmte vast te houden, vooral omdat ze lekker dicht op elkaar zitten en er weinig lucht tussen de korrels zit. Tarwe heeft ook als eigenschap dat het zich qua temperatuur blijft aanpassen aan de omgeving waardoor tarwe de temperatuur van het lichaam aanhoudt. Je hoeft de pittenzak dus minder vaak bij te warmen en kun je er lekker lang mee op de bank blijven zitten of mee in bed gaan liggen!
 
Gebruik de tarwepittenzak volgens de bijgeleverde gebruiksaanwijzing! De Heikamp is niet aansprakelijk voor schade voortvloeiend uit oneigenlijk gebruik van de tarwepittenzakken. 
 
Zak gemaakt van 100% katoen
Afmeting: 33x17cm
Gewicht: +/- 800 gram